Home

Translate:

HVORFOR?

Nå vil vi ha enda flere ut i marka, enda flere i fysisk aktivitet og enda flere som kan finne en ny motivasjon for å komme seg ut av godstolen og ut på trening!

Dette er konkurransen alle kan fullføre, på sine premisser.

Hvorfor velge å sette av lørdag 18.aug 2018 fra kl. 12.00-15 til Quadrathlon Oslo?

1. En konkurranse - fire idretter.
2. Løypetraseer i nydelige omgivelser.
3. Egne kategorier for individuelle deltakere og stafett.
4. Fantastisk stemning!

Bli med og skap folkefest i Bogstad område 18. august 2018! Ta utfordringen og utfordre de du kjenner!

Eller hva med å se på det som et prosjekt:
"Her må jeg ut av komfortsonen og det kan være sunt. Om jeg ikke er så god i en av idrettene, kan jeg jo ta det som en utfordring. Om jeg har en gammel skade, er dette en fin motivasjon for å komme i god form igjen. Får jeg med meg en venn, gir "prosjektet" bedre helse både fysisk, psykisk og sosialt."

HVOR?

Quadrathlon Oslo arrangeres på Bogstadvannet som ligger på grensen mellom kommunene Bærum og Oslo. Bogstadvannet er et populært badested for folk i Oslo-området, med strender både på Oslosiden (Sørkedalsveien) og på Bærumsiden (Kråka). Langs sørbredden ligger Oslo Golfklubb med landets fremste golfbane, fra 1924. Ved Bogstadvannet nedenfor Holmenkollen ligger Bogstad Campingplass med flotte muligheter for overnatting for deltakere. Det finnes 55 hytter i forskjellig størrelse og standard med sengeplass til 3, 4 eller 5 personer. Området rundt Bogstadvannet brukes hele året til rekreasjon og friluftsliv av byens befolkning. Området kombinerer nærhet til natur og friluftsliv, med lett tilgang til de mange tilbudene i sentrum gjør at mange oppfatter det som unikt. Av nærliggende severdigheter kan vi nevne: Holmenkollen, Bogstad Hovedgård, Bygdøy med vikingskipene, Vigelandsparken og Oslo sentrum innen 5-15 minutters kjøretur. I tillegg vil vi nevne de utallige restaurantene som er en del av hovedstadens pulserende natteliv.
SVØMMING

750 m

TERRENGSYKLING

20 km

PADLING

4 km

LØPING

5 km